Overweeg je om mijn hulp in te schakelen? Wil je misschien contact met me op nemen? Met iets meer achtergrond informatie over mezelf kan ik een eventuele drempel wat verlagen.

Mijn naam is Timo Wesenaar, geboren in 1964 in Schiedam. Vanaf mijn middelbare schooltijd ben ik al gefascineerd door de mogelijkheden van werk als manier om je persoonlijkheid en je waarde in de wereld zichtbaar te maken.

Ik ben opgeleid als manager personeel en arbeid en als arbeid en organisatiepsycholoog en ben 26 jaar geleden begonnen aan een loopbaan die doet denken aan die van Tijl Uilenspiegel met zijn  12 ambachten en 13 ongelukken. En, even voor de beeldvorming, hierbij een (niet uitputtende) opsomming van mijn functies. Magazijnmedewerker, organisatie-adviseur, assessment-psycholoog, trainer tekstverwerking en excel, informatie-analist, bakker, re-integratiecoach, docent NT-2, opleidingsadviseur, personeelsfunctionaris, HBO-docent, onderwijsvernieuwer en talent coach.

Terugkijkend blijkt ook deze ogenschijnlijk ongeorganiseerde stapeling van werkzaamheden en banen een hele heldere rood draad te bevatten. Juist mijn eigen zienswijze, werkwijze en zoektocht naar waardevol werk heeft mij de tools en ervaring gebracht om anderen te helpen op hun zoektocht naar waarde(n)vol werk. De ontdekking onderweg  dat vooral een talent gerichte en positieve benadering van mensen bijdraagt aan het zichtbaar en voelbaar maken van ieders waarde neem ik graag mee in mijn manier van trainen en coachen.